Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:27
missa1
Abone

Kadının örtünmesi farz mıdır

Kadının örtünmesi farz mıdır

Kayıtsız Üye
Bir soruma iki yanıt çıkıyor, eşim diyor ki koca eşine zoraki kapanmasını söyler eş uygulamazsa cezaları vardır. hiçbiri işe yaramıyorsa ayrılmalıdır. canlı yayında değerli hocam öyle bir şey yok zorla olmaz inşAllah bir gün isteyerek olur dedi. ikiside diyor bizde böyle bir şey yoktur lütfen yardımcı olur musunuz.

Okudunuz mu?  Az Yemenin Faydaları Ve Çok Yemenin Afetleri

Cevap: Kadının örtünmesi farz mıdır

Şema
Kadınların örtünmesi Allahın emridir farzdır. Açılmak/örtünmemek büyük günahlardandır.
Koca, karısının örtünmesinden sorumludur. Karısı tüm çabalarına rağmen örtünmüyorsa, karısının günahına ortak olmamak için boşar.
İslamdaki kural budur.

Bu kategoride yer alan Bipolar bozukluk başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kadının örtünmesi farz mıdır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.