Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:27
missa1
Abone

Psikolojik nedenle evlenememek

Psikolojik nedenle evlenememek

NurIsik
Arkadaslar,

Ben insanlar içine ciktigim vakit bile bana bakan olursa SIKILIYORUM, kendimi insanların içinde rahatsiz hissediyorum. Hatte isyerindede bu böyle. Hep kendi basima yasadim bu zamana kadar, cünki ortalik bozuktu. Simdi evlenmek istiyorum. Görücü usülüne ciktim, ve aylarca SIKINTIYA girdim, geceleri uyamadim. Ben korkak degilim, fakat kendi kendimi zor idare ediyorum, zor ayakta duruyorum. Evlenmeye calistigimda, sosyal kapasitemin cabukca tükenip beni yiprattigini görüyorum.

Okudunuz mu?  Yaptığım her şeyi kendime dert ediyorum ne yapmalıyım

Bu durumda ne yapmam gerek? Burda bir psikologa gitsem, gevur ülkesindeyim, bana günah olan akil veriyorlar. Evlenmeye calissam, bu sefer isimden olacagim, o zamanda evlilik isi yatar.

Ne yapmaliyim?


Cevap: Psikolojik nedenle evlenememek

Kayıtsız Üye
Kardeşim yaşınızı bilmiyorum ancak benim de aynı sıkıntım var.bir çaresi şu olabilir.yaşamımız en fazla 60 veya 70 yıl ALLAH bilir.sabret ahiretin için çalış orda hayırlı bir huriyle evlenirsin.illa çocuk yetiştirmek istersen ailesi olmayan çok yavrular var tut birinin elinden yetiştir

Okudunuz mu?  İslamda barış ile ilgili hadisler

Cevap: Psikolojik nedenle evlenememek

sanalulke
Biz iki elmanın yarısıyız diye evleniyorlar. Halbuki iki yarımdan tam olmaz. Sen ilk önce kendim tam ol ve sonra evlenmeyi düşün. Bir uzmandan yardım almanı ve çok okumanı tavsiye ederim.

Bu kategoride yer alan Kayıt olurken kabul edilen antlaşma başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Psikolojik nedenle evlenememek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.