Anasayfa
7 Nisan 2023, 5:24
sizden4
Abone

Cinlerle konuşabilen cinleri görebilen arkadasım

Cinlerle konuşabilen cinleri görebilen arkadaşım

malikbin
cinlerle konuşan onları görebilen bir arkadaşım var çok samimiyiz arkadaşımın babasıda öyle sadece bana anlattı ben bu arkadaşla dostluğumu devam ettirebilirmiyim ettirsem bana bir zararı olurmu ben ALLAHA inanıyorum imanın ve islamın şartlarınıda kabul ediyorum elhamdülillah müslümanım ve biri sen cinleri rahatsız etmessen onlar sana dokunmaz ve namazlarımı kılıyorum yatmadan önce dualar sureler okuyup yatıyorum merak ettiğim soru bana bir zararı olurmu?

Okudunuz mu?  Gusülde kulağa su kaçması

Cevap: Cinlerle konuşabilen cinleri görebilen arkadaşım

Şema
Sen etkilenmediğin sürece arkadaşlığını devam ettir.
Bu arkadaşın her kimse onu istanbulda salih memişe götür bak doğru mu söylüyor.


Cinler insanlarla yaşar mı cinleri görebilen şeytan görür mü

1100016
Arkadaşımin annesinde cin varmış ve annesinden geçmiş rüyasında görüyormuş ve şeytanı gördüğünü söylüyor. Ve ben o arkadaşimla birlikte olduğumda cinler beni tanıyıp benı rahatsız ederler mi çünkü arkadaşima musallat olan kötü cinlermiş. Son olarak yatsı dan sonra onların hayatı başlıyor bu durumda geceleyin herhangi bir işle meşgul olmak onlar tarafından bir zarar olur mu. Cinler den korkmuyorum. Yalnızca Rabbim’den korkuyorum. ALLAH DİLEMEDİKÇE ZARAR VERMEZ bu inanca sahibim yaşam nasıl dizayn edebilirim. Teşekkürler 🌾

Bu kategoride yer alan İçine şampuan düşen suyla gusül alınır mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cinlerle konuşabilen cinleri görebilen arkadasım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.