Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:07
sizden04
Abone

Kafir Cinleri Hafife Almalımıyız ?

Kafir Cinleri Hafife Almalımıyız ?

Ferhat1991
Selamun Aleyküm Kardeşlerim Kafir Cinleri Hafife Almalımıyız? Ben cinlerden korkardım 2 gündür kafir olanlarını hafife alıyorum sakıncası varmı ALLAH (CELLE CELALÜHÜ) RAZI olsun


Yanıt: Kafir Cinleri Hafife Almalımıyız ?

bahadır emin
şurda güzel bir yazı var

[url]http://www.hakanyilmazcebi.com/?sayfa=oku&id=48


Yanıt: Kafir Cinleri Hafife Almalımıyız ?

Star
Cinlerden korktuğunu söyleme sakın 🙂

Okudunuz mu?  Ahirette hayvanımızla görüşebilirmiyiz

Kafirlerdende korkma,hiçbirşeyden korkma.Allah’tan kork,yarattıklarından korkma 🙂


Yanıt: Kafir Cinleri Hafife Almalımıyız ?

Ferhat1991
korkuyordumda 2 gündür kafir cinleri alaya almaya başladım dün akşamdan beri desem daha doğru olur


İsrafiL
Kafir cinlerinde güçlüleri olur lakin her şeyin bir zayıf noktası vardır.Kafir cinlerden korkmana lüzum yok zaten bol dua ile baştan savulur yalnız çok hafifede almamak lazım.Musallat görülen yerlerde aylarca millet baş ediyor şeytanlarla iblislerle zor kurtuluyor.Kalkanlarını taşıdığın sürece zarar görmezsin.Zaten insana görevli hafaza melekleri vardır onlar etrafındayken kolay kolay bir şey olmaz.Her surenin bir görevlisi vardır.Ayetel kürsininde vardır fatihanında.Onu okursan o koruma gelir ve seni korur.İşte duanın gücü budur her duanın mutlaka bir koruyucusu vardır.Gerek meleklerden gerek cinlerden.Sen sarıl o dua ve zikir adlı silahlara korunursun zaten korkmamak lazım.Korkarsan eğer iyice baskı artar.Önemli olan korkmamak vede duaya sarılmak.

Okudunuz mu?  Müslüman birine kafir diyen

Star
Cinlerin herhalde kimlere musallat olduğunu biliyorsundur: onlarla çok uğraşanlara.

Bak bende mesela bir hafta öncesine kadar bu cinlerle çok uğraşıyordum.Başımdan geçen bir olayı anlatayım sana.

Bu forum olsun normal olaylar olsun sürekli cinleri aklıma getirdim hatırladım.Sonrada bir gece sabahın dördüydü zannedersem.Bilgisayarda oyundaydım.Mutfaktan sesler gelmeye başladı,etraftan sesler gelmeye başladı.Korkmadım demeyeyim şimdi.Sonra yattım.Rüyamda cinlerle ilgili bir kitabı elime almış okuyordum ve birden odamın kapısı pat diye açılıp içeri bir cin girip çığlık atıp bana saldırmaya başladı.Sureti nasıldı dersen,gri-kara birşeydi,yüzünü göremedim tam olarak.Ertesi gün babamında tavsiyeleri ve internettende bulduğum birkaç şey sayesinde cinlerle ilgilenmeyi bıraktım.

Okudunuz mu?  Dünyada şeriat hükümleriyle yönetilen bir devlet var mı?

Şimdi sana söylüyorum: ister kafir olsun,ister mü’min olsun.Çıkar şu cinleri kafandan.Unutmaki mü’min insanların bile günahkarları olur ve kötü şeyler yapabilir,isteyerek yada istemeyerek.Aynı şekilde mü’min cinlerinde günahkarları olabilir.Dikkat etmek lazım bu konularda hemde çok.

Allah’a emanet ol,tavsiyelerimi kulak ardı etme


Star
< Kafir cinlerinde güçlüleri olur lakin her şeyin bir zayıf noktası vardır.Kafir cinlerden korkmana lüzum yok zaten bol dua ile baştan savulur yalnız çok hafifede almamak lazım.Musallat görülen yerlerde aylarca millet baş ediyor şeytanlarla iblislerle zor kurtuluyor.Kalkanlarını taşıdığın sürece zarar görmezsin.Zaten insana görevli hafaza melekleri vardır onlar etrafındayken kolay kolay bir şey olmaz.Her surenin bir görevlisi vardır.Ayetel kürsininde vardır fatihanında.Onu okursan o koruma gelir ve seni korur.İşte duanın gücü budur her duanın mutlaka bir koruyucusu vardır.Gerek meleklerden gerek cinlerden.Sen sarıl o dua ve zikir adlı silahlara korunursun zaten korkmamak lazım.Korkarsan eğer iyice baskı artar.Önemli olan korkmamak vede duaya sarılmak. >
Kardeşim ne güzel anlatmış,Allah razı olsun 🙂

Okudunuz mu?  Evlenilecek Erkekte Aranacak Vasıflar.

Kayıtsız Üye
Arkadaşlar cinlerden korkmayınız sakın sizin korktugunuzu anlarlarsa size musallat olurlar. Bol bol korunma dualarını ihlas, felak, nas okuyun sıkıntı gider inşAllah


cinlerin zayıf noktaları, cinler zayif noktalari nedir

Bu kategoride yer alan Namazda oturuşta Ettehiyyatu Duasından önce Allahu Ekber demek caiz midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kafir Cinleri Hafife Almalımıyız ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.