Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:45
sizden94
Abone

Ahirette hayvanımızla görüşebilirmiyiz

Ahirette hayvanımızla görüşebilirmiyiz

Zeynepyman
cennete gidebilirsem eğer cennette hayvanlarımla vakit gecirmek istesem onundan benim dilimden anlamasını istesem Allah kabul edermi sizce ? 🙁


Yorum: Ahirette hayvanımızla görüşebilirmiyiz

mum
Ahirette Allah tüm dilekleri yerine getirir ama oranında kuralları vardır, Allah hayvanları isterse geri getirip yaşatır ama istemezse biz onları hatırlamayız bile.

Okudunuz mu?  Gusül abdesti alırken örtülü olmak şart mı örtülü olmaz isek zararı var mıdır?

Yorum: Ahirette hayvanımızla görüşebilirmiyiz

Kayıtsız Üye
eğer hayvanın 5 vakit namaz kılıyorsa evet
NOT:hayvanın abdestli olması gerek

Bu kategoride yer alan Cennet ve cehennemde olacaklar da kaderde yazılımı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ahirette hayvanımızla görüşebilirmiyiz Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.