Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:06
missa01
Abone

Ahirette aşk var mı

Ahirette aşk var mı

Hasan01z
Selamun aleyküm.
Şimdi şöyle sorayım benim çok sevdiğim ve benide çok seven bir kız var brbirimizi seviyoruz ölümden sonra ahirette birbirimizi unuturuz diye korkuyorum aslında ne o ne ben ahirette ayrı kalmak istemiyoruz bu çok normal bir konu sonucta birbirimizi sadece dünya için istemiyoruz.
Nasıl olacak mesela evli değiliz yaşımız genç ve birlikde zina yapdık günah olduşumu biliyoruz evleneceğiz fakat toplumda dini nikah genç yaşda çok kötü karşılanır mecbur beklemek zorundayız 5 sene.soeum şu ikimiz birbirimize ait olduk, birimiz ölürse ne olacak hem evlenip onu namusuma alıp tövbe ederek Allahın affına temiz bir şekilde sığınamamakdan korkuyoruz hemde
Ahirette birbirimizi unutmak istemiyoruz huri falan istemem, bu nevs dünyasında başkalarına bakmıyorsak ordada bakmayız
Peki ne olacak bu durumda bizim ahiretteki sonumz. Allah affetmesede günahımızı çekip cennete giricez. Ama cennete evli olarak gidemiycez bize ne olacak??

Okudunuz mu?  Gusülde her uzvu yıkarken şehadet getirmek gerekir mi

Yorum: Ahirette aşk var mı

mum
Ortada fol yok yumurta yok kardeş
Sen sabret harama bulaşma, ilerde evlenir ve karı-koca olarak iman üzere ölürseniz birbirinize kavuşursunuz yoksa bu iş muhal

Bu kategoride yer alan Peygamber efendimizin güvenilir bir insan olmasını ayet ve hadislerle açıklaya bilir misiniz? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ahirette aşk var mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.