Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:10
missa6
Abone

Ahirette hesaplaşma

Ahirette hesaplaşma

Kayıtsız Üye
Sevgiliyken Aldatma gibi birine karşı işlediğimiz suçlar ahirette o kişiye bildirilecek mi? Bu dünyada bu suçu işlemekten dolayı o kişiye itiraf edip helalleşmek gerekir mi? Yoksa bilmediğinden gerekmez mi acaba?


Yorum: Ahirette hesaplaşma

arifselim
Sevgililerin birbirleri üzerinde öyle bir hakları yoktur. Zina gibi büyük bir haram işleyen ilk önce Allah’tan utanmalı ve ondan korkmalıdır. Hesap gününde aklına sevgilisi gelmeyecek bile. Hesap gününün şiddeti çok büyük ve korkunç olacaktır. Bizim asıl vazifemiz Allah’ın rızasını kazanmak olmalıdır.

Bu kategoride yer alan Çalışmanın önemi ile ilgili hadis başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ahirette hesaplaşma Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.