Anasayfa
16 Temmuz 2022, 23:09
missa4
Abone

Gözümdeki karartı yanımda biri var

Gözümdeki karartı yanımda biri var

Kayıtsız Üye
evde tek başıma olurkan gözümün önünden bir karartı geçiyo ve korkuyorum.Annem babam bile olsa bile yanıma gelip oturuyo kulağıma seni ööldürücem diyede fısıldıyo. Misafirliğe gitsem bile aynısı oluyor.korkuyorum. piskoloğa bile gittim.


Cevap: Gözümdeki karartı yanımda biri var

Şema
Bu fısıltı vesvese olabilir bu dua ile geçer. Gerçek ise iki yolu var, maddi ise doktora gitmeli, manevi ise manevi doktor dediğimiz ilmiyle amel eden bir Alimin yanına gitmelidir.
Allah korkularını endişelerini gidersin.

Okudunuz mu?  İstenmeyen tüylerin temizlenme ölçüsü ne kadardır?

Cevap: Gözümdeki karartı yanımda biri var

Kayıtsız Üye
Bak canım sen hayal kuruyorsun boyle seylere yada çok meraklisin yada kucuklugunde pisikolajik birseyler yasadin tamamen pisikolajik uyumadan önce ayetel kursi oku

Bu kategoride yer alan Aile ile ilgili hadisi şerifler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gözümdeki karartı yanımda biri var Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.