Anasayfa
7 Mart 2023, 18:17
missa3
Abone

Memurluk hayatımın sonlanması için dua

Memurluk hayatımın sonlanması için dua

Kayıtsız Üye
Değerli din kardeşlerim.
Ne zaman sıkıntıya girsem bu siteye girer dualarınızı isterdim. Ve Allahın izniyle hep başımdaki belalar def oldu. Diğer kullanıcı adımı bulamadım o nedenle yeni bir hesap açtım.
Değerli kardeşlerim çok zor ve çaresiz bir durumdayım.
Aslında benim hayatım hep sınavla geçti. Hep sınaniyorum. Yine de çok şükür Allah’a. Derdi veren de o alacak olan da o.
10 yıldır evliyim çocuğumuz benden kaynaklanan bir geçmişte yaşadığım ateşli hastalık nedeniyle çocuğumuz olmuyor. Olsun yine de çok şükür. Rabbim karşımıza dünyalar tatlısı bir bebek çıkardı. Evlatlık aldık. Belki kendi öz evladım olsa bu kadar bağlanmazdim. Aldığımızda 3 aylıktı şimdi 5 yaşında.
Evliliğimiz ve memuriyete başladığım 2007 yılından beri hep burçlarla boğustum. Çok şükür az kaldı. 1 yıl içinde hepsi bitti.
Şimdi konuya gelecek olursak uzattığım için de hakkınızı helal ediniz.
Benim başımda anlatamadığım bir bela var. Çaresizlik içinde kıvranıyorum. Benim memurluk hayatımın sonlanmasına sebep olabilecek bir durumla karşı karşıyayım.
Allah hakki için sizden çok çok dua istiyorum.
Kulun tanımadığı kuluna duası makbul derler. Şimdiye kadar çok faydasını gördüm. Tevbe de ettim. Namazlarımı da kılmaya çalışıyorum.
Lütfen içten dualarınızı eksik etmeyin.
Eğer durum kotulesirde memuriyet hayatım biterse benim de bu dünyadaki son anlarım olur. Allahım sen aklıma mukayyet ol. Sen bu ateşi sondur ve hayırlı kapılar aç.
Hepinize şimdiden tşk ederim. Allah razı olsun

Okudunuz mu?  İdrardan sonra gelen beyaz akıntı nedir

Cevap: Memurluk hayatımın sonlanması için dua

Fetva Meclisi
Değerli kardeşimiz. Şunu unutmamak gerekir ki Müslüman bu dünyada bela ve musibetlerle sürekli imtihan içerisinde olacaktır. Allah (cc) İhmal değil bizleri imtihan eder. Peygamber efendimizin bir hadis-i şeriflerinde buyurduğu gibi " Dünya mümine zindan Kafire ise Cennettir." Netice itibarı ile biz Müslümanlar olarak bu geçici fani dünyada daimi olarak huzurluğu olacağımızı zannetmeyelim. Çünkü bizlerin bu dünyaya gönderiliş amacı imtihandır. Müslüman maddi sıkıntılardan ötürü asla sıkıntı içinde olmamalıdır. Maddi sıkıntılar gelip geçicidir. Yüce Rabbimizden bize manevi sıkıntı vermemesi için daim olarak dua ve niyazda bulunmalıyız. Bizlerde Mumsema.com Yönetimi olarak Sizler için yüce olan Allah (cc) den Sizlerin sıkıntıların gidermesi için dua ve niyaz eder sizlere yüce olan Allah’a emanet ederiz… Selametle kalınız….


Yorum: Memurluk hayatımın sonlanması için dua

Sorunlu7831
Merhaba sitenizi takip ediyorum bundan iki ay önce is yerinde bazı olaylar yüzünden anı bir karar alıp bolum değişikliği yaptim sonra hayatim alt-üst oldu yani çıkmaza girdim bunalımdayım çok dua okuyorum ama işlerim daha kötüye gidiyor.

Bu kategoride yer alan Siyah akıntı gusül gerektirir mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Memurluk hayatımın sonlanması için dua Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.