Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:16
missa07
Abone

Doğmadan ölen bebek

Doğmadan ölen bebek

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum. Bizim bir kardeşimiz daha olacakmış idi fakat düşmüş. Bizim maddi durumumuz ise zayıf. Acaba düşmek yani doğmadan ölmesi kardeşimize Allahın bir lütfu mudur?


Cevap: Doğmadan ölen bebek

Şema
Anne karnında ölen bebekler elbette Allahın takdiridir. Allah teala size hayırlı kardeşler nasip etsin.

Okudunuz mu?  İş görüşmesi için okunacak dua kaç kere okunmalı?

Erken doğum ile ölen bebek

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm benim sorum şudur ben 23 yasinda 19 haftalık hamileligim erken dogum oldu bize dedilerki biz inceleme yapıp bebeginizi gomeriz hastane o acıyla tamam dedik eşimle ama aradan 10 sene geçti bir yazı okudum bebegi alıp isim verip biz gommeliymisiz ama kimse bize bu uyarıyı yapmadı biz eşimle canimiz yanarkende bunu dusunemedik hastane biz gomeriz diyince tamam dedik bu gunahmidir yada napmamiz lazım

Okudunuz mu?  Tesbih çekerken ne söylenir

Yorum: Doğmadan ölen bebek

arifselim
Aleykum selam. Eğer gömmüşlerse veya ne yaptıklarına dair onlardan bilgi alma hakkınız vardır. Ona yinede en azından isim koyabilirsiniz. Geçmiş olsun.

Bu kategoride yer alan Akran Zorbalığı için dua başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Doğmadan ölen bebek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.