Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:50
missa4
Abone

Kendiliğinden parmakta yüzük izi olması

Kendiliğinden parmakta yüzük izi olması

Kayıtsız Üye
Merhaba, ben yüzük kullanmayı pek sevmem. Birkaç gün önce gün içerisinde bir anda sağ elimde yüzük takmış ve izi kalmış gibi bir iz oluştu. 2 gün kadar ne yaptıysam o iz geçmedi şimdi ise silik bir şekilde hala bulunmakta. Bunun bir anlamı var mı acaba?

Okudunuz mu?  Hz. Adem zamanında üreme

Cevap: Kendiliğinden parmakta yüzük izi olması

arifselim
Merhaba. Bunun dini açıdan özel bir anlamı yoktur. Ancak bunu ciddi bir sorun olarak görüyorsanız doktora gitmelisiniz. Geçmiş olsun.

Bu kategoride yer alan Hz. Muhammed'in akraba ziyareti ile ilgili sözleri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kendiliğinden parmakta yüzük izi olması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.