Anasayfa
7 Nisan 2022, 19:29
missa09
Abone

İzinsiz birinin eşyasını almak kul hakkı mıdır

İzinsiz birinin eşyasını almak kul hakkı mıdır

Kayıtsız Üye
merhaba ben 17 yaşındayım ve aklımdan çıkmayan bir olay var 6-7.sınıftaydım ve sınıf arkadaşımın izinsiz kalemlerini almıştım ve kalemler o günden beridir bende duruyor ve hiç aklımdan çıkmıyor bu kul hakkına girermi eğer girerse nasıl öderim yardımcı olursanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Çalıştığım kişi yanlış iş yapıyor kazandığım haram mı

Cevap: İzinsiz arkadaşımın kalemlerini almak kul hakkı mıdır

Şeyh
İzinsiz eşya almak kul hakkıdır ve ödenmelidir
Arkadaşınıza söyleyin helal etin veya ödeyin


Çok Pişmanım yardım edin.

Pişmanbiri
Abilerim ablalarım, okuldaydık bız çıkışta merdivenden iniyoduk arkadaş dolap gibi bişeyin üstünde kitap gördü bende makarasına aldım cekedime sakladım geri koyucaktım yerine ama aşağı inince baya kalıplı bir arkadaş zorla aldı elimden, geri koyamadım. Aşırı pişmanım şuan o kişiyi bulsam parasını bile veririm. Günah bana yazılmışmıdır? Kitabı zorla alan çocuk benim olmadığını biliyor kitabın söyledim dolaptan aldığımı.

Okudunuz mu?  Dul bir bayanla, sadece cinsel ilişkiye girmek amacıyla gizli dini nikah kıymak

sımdı okuldaydık bız çıkışta merdivenden iniyoduk arkadaş dolap gibi bişiyin üstünde kitap gördü bende makarasına aldım cekedime sakladım geri koyucaktım yerine ama aşağı inince baya kalıplı bir arkadaş zorla aldı elimden günahı banamıdır arkadaşamıdır hatta yarın okula getirmesini söyledim getirirse gidip müdüre bırakıcam kitabı.

Okudunuz mu?  Allah'a iman edemiyorum

Yorum: İzinsiz birinin eşyasını almak kul hakkı mıdır

Hoca
Hırsızlıkta ortaksınız, pişman olmak güzel ama yetmez iade etme imkanı olduğunda iade edin


Kayıtsız Üye
Merhaba bir soru soracaktım. Ailemden birine okulu okulla ilgili ödevini halletmesi için bilgisayar vermiş. Benim o bilgisayarı kullanmam kul hakkına girer mi? Bu arada okul devlet okulu.

Okudunuz mu?  Allahümme rabbena ve barik duaları

mum
Okulun verdiği bilgisayar için okul sorumlusuna sorun izin verirse kullanın

Bu kategoride yer alan Adak kurbanı adanılan yerdemi kesilmelidir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İzinsiz birinin eşyasını almak kul hakkı mıdır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.