Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:58
missa3
Abone

İzinsiz birinin eşyasını almak (yerine koyma şartı ile) hırsızlık mıdır?

İzinsiz birinin eşyasını almak (yerine koyma şartı ile) hırsızlık mıdır?

Kayıtsız Üye
Geçenlere büyükannemden habersiz ondan ihtiyacım olduğu için istemeye istemeye para aldım. Amacım tekrar haberi olmadan geri yerine koymaktı. 2 gün sonra parasının azaldığını farketti. Bana sordu, " hayır ben almadım " dedim. Daha sonra tekrar sordu; " Allahın, peygamberin, annenin ve babanın üzerine yemin edermisin " diyince ben korkudan " ederim " dedim. Çok pişman oldum. Fakat bunu ona dile getiremedim. Günlerdir bu aklımda ve sürekli pişmanlığımdan dolayı ağlıyorum. Ne yapmam gerekir? En ufak bir çaresi varmıdır?

Okudunuz mu?  Zinadan doğan çocuk anne babasına nasıl davranmalı

Cevap: İzinsiz birinin eşyasını almak (yerine koyma şartı ile) hırsızlık mıdır?

Hoca
Günah günahı çekiyor.
Önce HIRSIZLIK ve sonra peşinden kaçınılmaz YALAN…
Büyük annene durumu alat, özür dile ve tevbe et.


Birinin esyasini calip yerine koymak, Birinden para alip geri yerine koymak, anneden habersiz para almak ve sonra yerine koymak

Bu kategoride yer alan Günahların cezasını çektikten sonra cennete girmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İzinsiz birinin eşyasını almak (yerine koyma şartı ile) hırsızlık mıdır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.