Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:22
missa9
Abone

Eşim bana karşı görevlerini yerine getirmiyor

Eşim bana karşı görevlerini yerine getirmiyor

Kayıtsız Üye
Merhaba, Ben 32 yaşındayım bundan 4 ay önce şimdiki eşimle tanıştım. Kendisinin önceki evliliğinden bir bebeği vardı. Bunu kabullenerek onunla evlendim. Fakat kendisi ile evlendiğim günden beri doğru düzgün eş olarak görevlerini yerine getirmiyor (çok afedersiniz ) benle cinsel ilişkiye girmiyor. Evliliğimizin ilk gününde bile sadece yüzeysel bir ilişkiden başka bir ilişkiye girmedik. Kendisine böyle yapmamasını söylüyorum fakat bana "Bi daha hamile kalmak istemiyorum bebeğimin sağlığını riske atamam" diyor. Bebek evlendiğimizde 8 aylıktı sağlığı tehlikeye girmesin diye biraz büyüyesiye kadar bekledim. Fakat şuan bebek 1 yaşını doldurmak üzre ve karım hala bana karşı görevlerini yerine getirmiyor. Zina etmekten korkuyorum ve karıma bu durumu anlatıyorum. Onu da anlıyorum önceki evliliğinin etkisini halen atamadı fakat bende bir insan olarak bazı şeyleri hak etmiyormuyum. Şimdi sizden evlilik önerisi istiyorum ne yapmam gerekiyor?

Okudunuz mu?  Yalan söylemenin günahı nedir

Cevap: Eşim bana karşı görevlerini yerine getirmiyor

Molla_Efdal
Karınızın ailesi ile konuşun halinizi anlatın. Karınıza da üzerinde hakkınız olduğunu söyleyin. Umarız en kısa zamanda haliniz düzelir

Bu kategoride yer alan Cemre toprağa nasıl düşer düştüğünü nasıl anlarız ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşim bana karşı görevlerini yerine getirmiyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.