Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:50
missa4
Abone

Oruçlu iken bilmeden unutarak yemek yemek

Oruçlu iken bilmeden unutarak yemek yemek

Kayıtsız Üye
Bende aliskanlik oldugu için agiz etlerimi isiriyorum oruclu oldugumu unuttum sonra aklima geldi tukurdum ama tukurdukten sonra bogazima bisey kacar gibi oldu ama tam bilmiyorum hep kacar gibi oluyor oruc bozulurmu


Cevap: Oruçlu iken bilmeden unutarak yemek yemek

arifselim
Unutarak bir şey yemek ve içmek orucu bozmaz. Eğer hatırladıktan sonra tükürür ve daha sonra da yuttuğunu hatırlamıyorsan buda orucu bozmaz. Orucuna devam edebilirsin.

Bu kategoride yer alan Başarılı olmak için ne yapmalıyım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Oruçlu iken bilmeden unutarak yemek yemek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.