Anasayfa
13 Kasım 2021, 2:10
missa06
Abone

Rüyada oruçlu iken yemek yemek

Rüyada oruçlu iken yemek yemek

Kayıtsız Üye
Rüyada sahur yapmayı unutup yemek yemek
Rüyamda sahur yapmayı unutuyodum 2 tane pogca yiyince aklıma ben oruca niyetlenmedim diye hatırladım sonra Allah yedirdi heralde diye düsündüm sonrada evde yaptığım sahur geldi aklıma karısık bir rüyadı bende tam anlamadım ( bu rüyayı oruçluyken gördüm )

Okudunuz mu?  Şükür hakkında hadisler

Yorum: Rüyada oruçlu iken yemek yemek

arifselim
Bu tür rüyalar özellikle oruç döneminde görülür çünkü insan yaşadıkların etkisinde kalabilir ve bir şekilde rüyasına yansıması olabilir. Bu durumda hiç bir yorumu olmaz zaten. Bir yorum olarak ise, Allah’ın kuluna ihsan edeceği helal lokma ile berekete tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Kulak çınlaması, büyü, panik atak ?

Yorum: Rüyada oruçlu iken yemek yemek

Kayıtsız Üye
Rüyada evime geliyorum imsak vakti girdiğini biliyorum lakin orada bulunan tavuk butunu yemeye başlıyorum içimden vakit girmiş yeme desemde yinede devam ediyorum dışarı daha aydınlanma mıştı ve uyandım


Yorum: Rüyada oruçlu iken yemek yemek

arifselim
Böyle bir rüyanın anlamı çok açıktır ve rüya sahibi için günah işlemeye ve bilerek haramlara bulaşmaya tabir edilir. Elbette bu sonuçta sadece bir rüyadır ve bir ders olarak da kabul edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Yeni Cuma Günü Resimli Mesajlar

rüyada orucluyken agzlna yemek girmesi, orucken rüyada yemek yemek, rüyada bilmeden.orucluyken yemek yemek

Bu kategoride yer alan Ümidimizi nasıl kazanabiliriz? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada oruçlu iken yemek yemek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.