Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:51
missa4
Abone

Küsen arkadaşım barışmıyor ne yapmalıyım

Küsen arkadaşım barışmıyor ne yapmalıyım

Kayıtsız Üye
Bu sene liseye yeni başladım. Lisenin başında iyi arkadaş olduğum bir kız, sınıftaki başka bir arkadaşımın kız sevgilisinin arkadaşıydı, Sonra bir gün (ekim-kasım arası) bu sevgililerin kız olanının annesinin öğrenmiş olma ihtimali vardı. Ben ve iki sevgili olan arkadaşlarım, 1 derse girmedik ne yapabiliyoruz diye düşündük. Sonra sınıfa girdiğimde o şimdi küsen arkadaşım ağlıyordu. Bana "insanların arkasından konuşmaya hakkın yok" diye bağırıp sınıftan çıktı bu sırada 1 ay arasında aramız çok soğuktu. Ne zaman konuşmayı denesem, bir şekilde bana bağırarak, konuşmama fırsat vermeyerek, laf sokarak susturdu. Sonradan öğrendim ki birisi ona, benim herkese "Gülcan (küsen kız) beyzanın(kız olan sevgili) annesini arayıp her şeyi anlattı" dediğimi söylemiş. Ki ben öyle bir şey söylemedim. (bunun dışında o whatsapptan bana Neredesin yazdığında, o anki stresle biraz atarlı çıktım ama abartılı halde değil). Hala aramız çok açık ve bana iftira atıp değerimi düşürmeye çalışıyor. Ben onunla barışmak için elimden geleni yaptım, kaç kere özür diledim ama o kesinnlikle ve asla bana inanmıyor. Ne yapmalıyım?

Okudunuz mu?  Uzunluk ölçü birimleri nelerdir?

Cevap: Küsen arkadaşım barışmıyor ne yapmalıyım

Darusselam
kardeşim ben sana bu konuda şöyle cevap. vereyim dinimizde karşı cinsle arkadaşlık kurmak sevgili olmak haramdır.zinaya götürdüğü için haramdır..harama götüren yollarda haramdır.

Bu kategoride yer alan Açık öğretim lisesinden imam hatipe geçiş yapmak istiyorum nasıl yaparım ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Küsen arkadaşım barışmıyor ne yapmalıyım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.