Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:26
missa8
Abone

Babam ile kavga ettik hakkını haram etti

Babam ile kavga ettik hakkını haram etti

Kayıtsız Üye
Babam ile kavga ettik ve babam gereksiz yere bunca yildir yedigim ekmekleri haram etti kanlar içinde bogul… Gibi agiza alinmayacak laflar ettti. Annemle bana soyledi bu laflari. Geberin dedi. Ve babam hala konusmuyo bizle beni her gördüğünde seytan görmüş gibi nefretle bakiyor. Bir babanin kizina bakmayacagi turden çok acimasiz. Bunlari yazarken bile elim agayim titriyor. Lutfen yardim edin

Okudunuz mu?  Namaz kılabilmenin devamlılığı

Cevap: Babam ile kavga ettik hakkını haram etti

Şema
Babayı neden bu hale getirdiniz merak ettim.
Bir baba eşine ve çocuklarına acımasızca davranmak istemez, siz kendinizi hesaba çekin ve hatalarınızı giderin, babanız hala zulmediyorsa Allah hesabını sorar.

Bu kategoride yer alan Cuma günü kabirleri ziyaret etmek için saat önemli midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Babam ile kavga ettik hakkını haram etti Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.