Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:07
missa02
Abone

Namaz kılabilmenin devamlılığı

Namaz kılabilmenin devamlılığı

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm; ahir hayatımın birçok noktasında niyet edip ya da bir anda 5 vakit namaza başladığım dönemler oldu, bunların çoğun da etrafıma bu konuyu sevinçle bahsettikten bir süre sonra bende ki o isteğin ve devamlılığın kaybolduğunu görüyorum

Okudunuz mu?  313 Ayetel Kürsi hatmi nasıl yapılır

burda sormak istediğim bu konu hakkında görüşlerinizi benimle paylaşmanız

Allah a emanet olun, saygılar.


Yorum: Namaz kılabilmenin devamlılığı

arifselim
Aleykum selam kardeşim. İlk önce namazı Allah rızası için kıldığını ve mükafatını da Allah’tan bekleyerek kılman gerektiğinin şuurunda olmalısın. Buna canu gönülden inanman gerekir. Klımadığın her namaz için Allah’a hesap vereceğini unutma. En önemli hesabın namazdan olduğunu ve namazın hesabını verenlerin diğer hesaplardan da kolaylıkla geçebileceğini tefekkür etmelisin. Eğer haramlar varsa hayatında terket ve kötü bir çevre varsa onlardan da uzak durmalısın. Mutlaka dini bilgilerini arttıracak kitaplar oku ve eğer imkanın varsa haftada bir iki defa dini sohbetlere katıl.

Bu kategoride yer alan Annem çok sinirli ne yapabilirim başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namaz kılabilmenin devamlılığı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.