Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:45
Kuran
Yönetici

Fevelli vecheke şatral mescidil haram arapça

Fevelli vecheke şatral mescidil haram arapça

mum
Kur’ân-ı Kerim, Bakara Suresi 149. ayetin arapçası ve meali

فَوَلِّ وَجْهَكَ شَطْرَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ

Ve min haysu harecte fe velli vecheke şatral mescidil harâm, ve innehu lel hakku min rabbik, ve mâllâhu bir gâfilin ammâ ta’melûn

Okudunuz mu?  Kuran meali okumak için abdest gerekir mi?

Nereden yola çıkarsan çık namazda yüzünü Mescid-i Haram tarafına çevir. Bu emir Rabbinden sana gelen gerçektir. (Biliniz ki) Allah yaptıklarınızdan habersiz değildir.


fevelli vecheke şatral mescidil haram anlamı, Fevelli vecheke şetrel mescidil haram orijinal yazısı ile, şadrel mescidil haram

Bu kategoride yer alan Kuranı kerimi doğru ve güzel okumak niçin gereklidir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Fevelli vecheke şatral mescidil haram arapça Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.