Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:34
sizden7
Abone

Fazilet Neşriyat ilmihal Heyeti kimdir?

Fazilet Neşriyat ilmihal Heyeti kimdir?

numan3434
Es Selamu Aleyküm.Fazilet Neşriyat ilmihal Heyeti kimdir? Güvenilir midir? Ayrıca ilmihal nasıl?


Cevap: Fazilet Neşriyat ilmihal Heyeti kimdir?

Şema
Bizim bu konuda bilgimiz yok
Sitelerine gir bilgi al

Biz sana defalarca diyanet ilmihal kitabından al dedik hala givenemedin

Okudunuz mu?  Namazım geçerli oldu mu?

Cevap: Fazilet Neşriyat ilmihal Heyeti kimdir?

numan3434
Hocam son zamanlarda Hayrettin Karaman hakkında internet sitelerinde söylenenlerden sonra soğudum biraz diyanetten açıkçası.


Cevap: Fazilet Neşriyat ilmihal Heyeti kimdir?

mum
Hayrettin karaman güvenilir bir alimdir, her alimin mutlaka eleştirilecek yönü vardır.
Diyanet de güvenilir değilse hiç kimseye güvenme.. 20 yıllık hocayım ders veriyorum ve tüm ilmihalleri okudum diyanet kadar bu konuda titiz davranan yok emin ol

Okudunuz mu?  Halıya 2 damla meni bulaştı seccade koyularak namaz kılınırmı?

numan3434
Peki Hocam ikna oldum Allah razı olsun.Yanlış anlaşılmasın ben uzun zamandır sizleride merak ediyordum.Hani kimler hoca vs. yani ilmi durumlarınızı felan.Ancak bu siteye çok güveniyorum.


Şema
Kitap tavsiyesi konusunda mumsema’daki hocalar en iyisidir demiyorum belki iyileri vardır ama okunmayan ve güvenilmeyen bir kitabı asla tavsiye etmiyoruz.

Okudunuz mu?  Gusül Abdestinde ağza ve burna 4 defa su vermek caiz mi?

Tıkla: google.com/url?q=https://www.forumduasi.com/misafir-sorulari/175850-okunmasi-gereken-dini-kitaplar-nelerdir.html&sa=U&ved=0ahUKEwiPt8L-xq7LAhWqE5oKHRhvAp8QFggFMAA&client=internal-uds-cse&usg=AFQjCNHgJ85CLm2cWw9Hkoyk6G-mG2LQwwOkunması gereken dini kitaplar nelerdir?


fazilet neşriyat kimin, fazilet neşriyat yayınları kimin, Fazilet nesriyat kimin

Bu kategoride yer alan Bir Müslümanın Okuması Gereken Eserler Nelerdir?Hangi İslâm Büyüğünün Hangi Eseri ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Fazilet Neşriyat ilmihal Heyeti kimdir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.