Anasayfa
15 Kasım 2023, 14:44
missa8
Abone

Taharet alırken niyet etmek

Taharet alırken niyet etmek

Kayıtsız Üye
hocam tuvalette taharet alırken niyet etmek diye bişey varmı ben böyle bişey hiç duymadım bir katipda okudum sanki. ve içeme bir şüpe düştü … ben sol ayakla tuvelete giriyorum .bazren içimden besmele çekiyorum..işimi bitirince güzelce yıkıyorum avret bölgelerimi necis bişey kalmıyor yıkıyorum. ama öncesinde niyet diye bişey hiç duymadım..buzaman kadar yanlısmı aldık yardım edin

Okudunuz mu?  5 yıldır karı koca ilişkimiz yok ne yapmalıyım

Cevap: Taharet alırken niyet etmek

Molla_Efdal
Bende böyle bir şey duymadım. Ama tuvalete girerken "Bismillâh. Allahümme innî eûzü bike mine’l-hubsi ve’l-habâis." ve çıkarken de "Elhamdü lillâhillezî ezhebe anni’l-ezâ ve âfânî…" duası okunur.


taharet niyeti, taharet alırken nasıl niyet edilir, taharet almak için nasıl niyet edilir

Bu kategoride yer alan İstihareden sonra meni gelmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Taharet alırken niyet etmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.