Anasayfa
7 Aralık 2021, 21:08
missa3
Abone

Kocam arkadaşlarıyla çok vakit geçiriyor

Kocam arkadaşlarıyla çok vakit geçiriyor

Kayıtsız Üye
3 aylık evliyim 2 aylık hamileyim eşimin hiç gözü ben de değil hep arkadaşlarıyla dısarı cıkmak istiyor benimle bir plan yapmıyor sadece aile ziyaretlerine benimle katılıyor sürekli kavga ediyoruz. Arkadaslarıyla plan yapıyor benımle hıc bısı yapmak istemiyor kavga edıncede sende git arkadaşlarına diyor kavga edınce hiç bir lafı unutmuyor barışmaya calısınca o lafları yuzume vuruyor hep haklı oldugunu söyluyor cicim ayı diye bişi yaşamadık.evdeyken sürekli cam balkonda oturup sigara kahve içiyor kulaklıkla muzık dinliyor aramızda hıc muhabbet yok napıcagımı sasırdım sürekli aglıyorum.

Okudunuz mu?  Vefat eden bir kişinin gözleri neden açık kalır,bunun sebebi nedir?

Cevap: Kocam arkadaşlarıyla çok vakit geçiriyor

Şema
Her ailede bu sorunlar yaşanır. Hatayı asla sadece karşı tarafta görmemek lazım. Eşler beraber de vakit geçirecekler arkadaşlarıyla da bunu kıskançlık meselesi yapmamak lazım.


kocam arkadaşlarıyla çok vakit geçiriyor

Bu kategoride yer alan Yaşına göre çok zayıf olmak ve hastalık başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kocam arkadaşlarıyla çok vakit geçiriyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.