Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:56
missa3
Abone

Yaşına göre çok zayıf olmak ve hastalık

Yaşına göre çok zayıf olmak ve hastalık

Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm hocam. Ben boyuma ve yaşıma göre çok zayıf bir kızım. Ve bundan dolayı bazı hastalıklar da kaptım. Çok iştahsızım. 14 yaşında bir çocuğun kilosundayım resmen. Ne yaptıysam bir türlü kilo alamıyorum hatta üstüne bir kaç kilo verdiğim oluyor bazı zamanlar. Doktora bile gittim ama aynı. Şu saatte yazarken bile daha ağzıma bir şey sürmedim sadece çay içtim. Susamıyorum bile, bazı günler hiç su içmediğim de oluyor. Annem her gün kızıyor, manken mi olacaksın gibi dalga geçiyor. Ben de artık zayıflıktan değil de her insan gibi kilomdan şikayet etmek istiyorum 🙁
Zaten et gibi şeylerle hiç aram yok, çok soğuyorum kanını falan görünce. Nasıl kurtulabilirim bu durumdan ve nasıl kilo alabilirim hızlı zamanda ? Bir duâ, bir öneriniz var mıdır iştahımın açılması için ? Çok memnun olurum derdime derman olabilirseniz. Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Hac İbadetinin Bireysel Ve Toplumsal Faydaları

Yorum: Yaşına göre çok zayıf olmak ve hastalık

mum
İştah için kilo için özel bir dua yoktur, içinizden geldiği gibi faydalı olan kiloyu Allahtan isteyin her duada dile getirin.
Bir öğrencim vardı o da sizin gibi hep şikayet ederdi aradan 7 yıl civarı geçti şimdi kiloysunu durdurmaya çalışıyor.
Doktora gitti ve tavsiyelerini istedi bir de hep dua ederdi 🙂

Okudunuz mu?  Ademoğlunun (insanlığın) dünya üzerindeki ömrü kaç yıldır?

ne yaptıysam

Bu kategoride yer alan 4 rekatlık nafile namaz nasıl kılınır başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yaşına göre çok zayıf olmak ve hastalık Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.