Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:36
missa8
Abone

Unutmak hatırlamak istemediğim şeyler sürekli aklıma geliyor

Unutmak hatırlamak istemediğim şeyler sürekli aklıma geliyor

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum
16 yaşında bluğ çağında bir kardesinizim eskiden böyle degildim dinimden uzaklaştım ailemle arkadaşlarımla hayatımla ilgili şeytan çok vesvese veriyor her şeyden KUŞKU duyuyorum bu benim hayatimi çok zorlaştırıyor unutmak hatırlamak istemediğim şeyler sürekli aklıma geliyor nasıl kurtulabilirim bu vesvese midir ? benim imtihanim midir ? Lütfen yardım edin.

Okudunuz mu?  Üvey halanın kızıyla evlenmek caiz mi

Cevap: Unutmak hatırlamak istemediğim şeyler sürekli aklıma geliyor

Şema
Bu imtihandır ve vesvesedir.
Çokça zikret ve şeytandan Allah’a sığın. Ve mutlaka ilim öğren.

Bu kategoride yer alan Adetten sonra kahverengi akıntı varken ilişkiye girilir mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Unutmak hatırlamak istemediğim şeyler sürekli aklıma geliyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.