Anasayfa
20 Ocak 2024, 23:51
missa01
Abone

Tuvalette aklıma sürekli dini veya saçma şeyler geliyor

Tuvalette aklıma sürekli dini veya saçma şeyler geliyor

Kayıtsız Üye
Genelde boş durunca çokça vesvese gelen birisiyim bir şekilde atlatsam dahi Allah’ın izniyle tuvalette gelenlerden nasıl kurtulurum bazen boşluğa dalıyorum sonra ne oluyor diye silkeniyorum tuvalette vesvese geliyor sonra kendi içimden ayetler geçiyor veya hadis veya anlamlı güzel sözler veya dilime ilahi veya sureler dolanıyor bastırmak için kendimi kasıyorum veya abdest alcakken tuvalette sanki günün planını oluşturuyor bana şimdi kıl namazı git yemek yersin onu ararsın bunu yaparsın veya içimden türkçe dualar geçiyor bu normalmi bazen kendimi garip hissediyorum geçen bir arkadaş banada oluyor dedi fakat ona bu kadar detaylı oluyomu bilmiyorum . Boş kalınca veya namazda hep kafirliğe götürecek vesveler geliyor tuvalete girerken adaba dikkat ediyorum . Elhamdulillah ama bu olaylar bir bendemi var ? Mesela moralim bozuk bunlar hep tuvalette oluyor bir anda ramazanada az kaldı diye bişey geçiyor içimden moralim düzeliyor ulan diyorum tuvaletteyim sonra bir garip hissediyorum kendimi ne yapmam gerek nolur acil yardım edin İnşAllah

Okudunuz mu?  Telefonla insanları işletmek kul hakkı olur mu

Yorum: Tuvalette aklıma sürekli dini veya saçma şeyler geliyor

mum
Tuvalette akıldan ayet hadis ve diğer dini konuların geçmesinin ne gibi sakıncası var ki 🙂
Düşüncelerden srumlu değiliz yani bunlar yazılmaz merak etme


Yorum: Tuvalette aklıma sürekli dini veya saçma şeyler geliyor

Kayıtsız Üye
Allah seni ve tüm müslümanları şeytanın şerrinden korusun.

Bu kategoride yer alan Peygamber Efendimizin kaç süt kardeşi vardır isimleri nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Tuvalette aklıma sürekli dini veya saçma şeyler geliyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.