Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:47
missa7-2
Abone

Hocanın yazdığı muskayı ne yapmalı

Hocanın yazdığı muskayı ne yapmalı

Duyguuuu
Ben hocaya gittim nişanlımla kavga edyruz diye çok fazla hoca dedi bişey yok kıskançlık bana bir kağıda bişeyler yazdı üzerine hac kokusu gibi bsy sürdü verdi bundan ben pek memnun olmadım sizce ne yapmalıyım yaksam bişey olurmu bana yastiginin içine koy aranızdaki duzelicek nazar var dedi sizce ne yapmalıyım. Lütfen cevap verin.

Okudunuz mu?  Bilmeden cünüp namaz kılmak

Cevap: Hocanın yazdığı muskayı ne yapmalı

@hmet
Bu gibi muskaları imha etmek gerekir.
Yakın veya suya atın yazıları silinsin bir etkisi kalmaz.

Bu kategoride yer alan Kız evlat anne ve babaya ne derece bakmakla yükümlüdür başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hocanın yazdığı muskayı ne yapmalı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.