Anasayfa
11 Temmuz 2023, 16:41
missa7-2
Abone

Yasini şerifi sesli dinleyip mealden takip etmek

Yasini şerifi sesli dinleyip mealden takip etmek

Mehmet 55
Selamıaleykum müslüman din kardeşim… Yasin i şerif i sesli olarak internetten dinliyorum ve bende aynı anda arapça bilmediğim için Türkçe yazilisinda takip sürüyorum (bu geçerli mi) yasin i şerif bittiken sonra bagislama duasını ben yapabilirmiyim. Allah a emanet olun…

Okudunuz mu?  Hz Muhammedin Soy Ağacı Şeması

Cevap: Yasini şerifi sesli dinleyip mealden takip etmek

Efdal
Yasini dinleme sevabı alırsın ama okumuş sayılmazsın. Kuran öğrenmek zor değil, en fazla iki haftanızı alır. Her gün bir iki saat ders alın yeter.

Bu kategoride yer alan Tahmidiye duasının okunuşu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yasini şerifi sesli dinleyip mealden takip etmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.