Anasayfa
13 Kasım 2022, 10:07
missa09
Abone

Telefondan abdestsiz kuran okunur mu

Telefondan abdestsiz kuran okunur mu

Kayıtsız Üye
Kendimi şurekli ayet okurken buluyorum. Birde telefona kuranı kerim indirdim. Abdest olmadan da sürekli okuyorum. Günah mıdır?Ogretmenim ve şehir merkezinden köye gidiyorum yolculuk esnasında abdestim olmasada telefondan okuyorum abdestsiz kuran okunur mu?


Cevap: Telefondan abdestsiz kuran okunur mu

Şema
Abdestsiz Kuran okumak caizdir ve dini bir sakıncası yoktur yeter ki cünüp olmayın, kadın iseniz adet olmayın.

Okudunuz mu?  Gökyüzü hangi renk?

Yorum: Telefondan abdestsiz kuran okunur mu

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm. Yasin kitaplarına abdestsiz dokunabilir miyiz? Bunlardan abdestsiz olarak ayet veya sureler okunur mu? Abdestsiz olarak okumuşsak bu geçersiz mi olur? Tekrar okumak mı gerekir? Yoksa okuduğumuz kabul olur ama dokunarak günaha girdiğimiz için ayrıca tevbe mi gerekir?

Okudunuz mu?  Namaz abdesti alırken sıra önemli mi

Yorum: Telefondan abdestsiz kuran okunur mu

mum
Kuranı kerime ve Yasini şerife abdestsiz dokunmak Caiz değildir.
Abdestsiz yanınıza almışsanız günah işlemişsiniz Ama okuduğunuz kuran geçerlidir.


abdestsiz telefondan yasin okunur mu

Bu kategoride yer alan Peygamber Efendimiz (sav) hangi savaşlara katılmamıştır? isimleri nelerdir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Telefondan abdestsiz kuran okunur mu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.