Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:39
missa7-2
Abone

Kaza namazını nasıl kılmalıyım

Kaza namazını nasıl kılmalıyım

Kayıtsız Üye
cümleten selamun aleyküm
Ben 17-18 yaşlarındayım kimi zaman namaz kıldım kimi zaman kılmadım arada ramazan aylarında her gün kıldım namazımı ama bunları tam hatırlamıyorum şimdi ben nasıl bunların kazasını kılmalıyım ? kılmış olduğum namazın fazladan kazasınımı kılmalıyım? önceki yıllarda hiç kılmamış gibi hergün için kaza kılmalımıyım ?

Okudunuz mu?  Rüyalar uyarı içerir mi?

Cevap: Kaza namazını nasıl kılmalıyım

Şem’a
Arada bir kıldığın namazları bir yıl say, kalan 4 yıllık namazları kaza olarak kıl. Her gün bir günlük beş vakit namaz kıl 4 yıl sonra kaza namazı borcun biter.

Bu kategoride yer alan Güsle ara vermek guslü bozar mı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kaza namazını nasıl kılmalıyım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.