Anasayfa
28 Eylül 2021, 9:47
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare rüyasında karışık renklerin anlamı

İstihare rüyasında karışık renklerin anlamı

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm Günaydın. Bir sorum olacaktı. Öncelikle geçmiş Miraç kandiliniz mübarek olsun. Dün gece tüm gerekenleri usulüne uygun yaptıktan sonra istihare uykusuna yattım. Yatar yapmaz gözlerimi kapattığım da renkler görmeye başladım. Önce karışık karışıklardı siyah ve kırmızı vardı sonra bir beyaz bir mavi oldu. Daha sonrada sabah istediğim şeyden alakasız komik bir rüya gördüm. Sizce ne anlama gelmektedir. Allahın selameti üzerinizde olsun. Iyi çalışmalar.

Okudunuz mu?  İstiharede temizlik yapmak

Cevap: İstihare rüyasında karışık renklerin anlamı

arifselim
Aleykum selam kardeşim. İstihare için eğer bir rüya görülmüşse ancak manası çok açık ve net ise tabir edilebilir. Bu gördüğün rüyalar istihare için şuna işarettir diyemeyiz. Ancak siz yinede ne hissettiğinize bakın bu size en güzel işaret olur.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında tarla görmek

istiharede renklerin anlamı

Bu kategoride yer alan İstihare rüyasında iyi hissetmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare rüyasında karışık renklerin anlamı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.