Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:46
missa7-2
Abone

Herkesin kısmeti var mıdır?

Herkesin kısmeti var mıdır?

Kayıtsız Üye
Herkesin kısmeti var mıdır? Olmayan bir işi hayırlı değilmiş, kısmet değilmiş demek kendimizi mi avutma şeklimiz?Hep hayırlısı olsun diye dua ederiz. Ama olmıycak şeyler bizi bulur. Neden böyle oluyo ki? Sistem ne? Açıklar mısınız?

Okudunuz mu?  Cennetle müjdelenen kadınlar

Cevap: Herkesin kısmeti var mıdır?

Kayıtsız Üye
Sadece şunu bilsek bu konu için.
Bizim hayır bildiğimizde şer, şer bildiğimiz de hayır vardır. Onu bilemeyiz . Hem her istediğimiz olsa idi bu sınavın anlamı kalirmiydi..

Bu kategoride yer alan Bu Dünyada çocuğu Olmayan Bayanlar Cennette çocuk Doğurabilecekler mi.... başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Herkesin kısmeti var mıdır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.