Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:41
missa7-2
Abone

Tövbe ediyorum Allah sesimi duyar değil mi

Tövbe ediyorum Allah sesimi duyar değil mi

Kahroluyorum
Bn 20 yaşındayım bu sene antalyaya üniversite okumaya geldim, burada ortam da bozuldum arkadaş kurbanı oldum, aileme anneme babama sürekli yalan söyledim bn harama gittim alkol içtim ben çok pişmanım hep ağlıyorum artık kuranın mealini elime aldığımdandır ağlıyorum önceden hiç meal okumamıştım, ve kahroluyorum hergün ölmek istiyorum Allah’a yalvarıyorum tövbe diliyorum her namazımda Allahım sesimi duyar değilmi bana yardımcı olun :(((

Okudunuz mu?  Takma popo ve takma göğüs kullanmak caiz midir?

Cevap: Tövbe ediyorum Allah sesimi duyar değil mi

Effort
Duymaz mı kardeşim hiç ALLAH sesini senin? ALLAH’tan bahsediyoruz.
Tevbe eden genç kullarını çok sever. Hata yapmışsın ama hemen anlamışsın hata yaptığını. Artık bir daha yapmamak düşüyor sana.

"Günahtan tövbe eden hiç günahı olmayan gibidir." (İbn-i Mâce, Zühd:30)
"Allah birinizin tövbe etmesine, o kimsenin kayıp hayvanını bulunca duyduğu sevinçten muhakkak daha çok sevinir." (İbn-i Mace, Zühd: 30)
"Rahmetim gazabımı geçmiştir" (Müslim, Tevbe: 4)
"Allah tövbe eden genci sever" (Câmiüssağîr: 1866)
"Adâlet güzeldir, fakat idârecilerde olursa daha güzeldir. Cömertlik güzeldir, fakat zenginlerde olursa daha güzeldir. Dinde titiz olmak güzeldir, fakat âlimlerde olursa daha güzeldir. Sabır güzeldir, fakat fakirlerde olursa daha güzeldir. Tövbe güzeldir, fakat gençlerde olursa daha güzeldir. Hayâ güzeldir, fakat kadınlarda olursa daha güzeldir." (Deylemî, Müsnedü’l-Firdevs)

Bu kategoride yer alan Aynı kişiyle ikinci kez imam nikahı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Tövbe ediyorum Allah sesimi duyar değil mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.