Anasayfa
3 Haziran 2022, 3:46
sizden2
Abone

Kabirin Zorluğu

Kabirin Zorluğu

Mü’min
Esselamu Aleykum Ve Rahmetullahi Ve Berekatuh

Arkadaşlar bundan önce bir soru daha sormuştum kabir soruları ile ilgili:Rabbin Kim?,Dinin Ne?Şu adam hakkında ne düşünüyorsun? (resulullah) diye sorular olduğunu öğrendim. sorum şu bir yerden duymuştum fakat nereden duyduğumu tam olarak hatırlamıyorum.En zor yer kabirdir diye duymuştum.Fakat "Rabbin Kim?Dinin Ne? gibi soruların kolay olduğunu düşünüyorum. Bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Okudunuz mu?  Abdest Alınan Yere Basmak

Allah razı olsun


Cevap: Kabirin Zorluğu

Cömert Oğuz
Münker ve Nekir adlı iki melek sorar bu soruları aslında kolay olduğuna bakma çünkü kafirlerde var bu dünyada o yüzden bize kolay geliyor. Bu sorulara doğru cevap vereceğiz ve bu iki melek bize iyi davranacaklar ve cennet bahçesine götürcekler bildiğime göre ama kabir azapları da varmış. Sen kabir azabı görmemek için uğraş. Her gece mülk suresi oku zaten 30 ayet kısa. Ben okuyorum. Her gece mülk suresi okuyana kabir azabı yokmuş.

Okudunuz mu?  Geceleri uykudayken ruhum daralıyor kasılıyorum ve kurtulmaya çalışıp uyanıyorum??

Cevap: Kabirin Zorluğu

beytullah
kardeşim sorular kolay ama imanı zayıf ameli elsik olan adam o sorulara bile cevap veremeyecek


Cevap: Kabirin Zorluğu

Mü’min
Allah razı olsun kardeşim.


beytullah
amin kardeşim cümlemize

Bu kategoride yer alan Gusül abdestinden sonra akla gelen vesvese yüzünden bir daha abdest almak şartmı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kabirin Zorluğu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.