Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:31
sizden2
Abone

Gusül abdestinden sonra akla gelen vesvese yüzünden bir daha abdest almak şartmı

Gusül abdestinden sonra akla gelen vesvese yüzünden bir daha abdest almak şartmı

hakan3428
herkese selamlar arkadaşlar ben cunüpdüm yıkandım biraz vücudumu yıkadım her yerimi başımı falan güzelce yıkandım sonrada gusül abdestine niyet ettim ve aldım da banyodan çıktım sanki burnuma su vermeyi eksik yapmış gibi hissediyorum ama doğru yaptım diye hatırlıyorum ve eksik bir yerim kaldı diye şüpheye girdim kuru bir yer var diye acaba gusül abdestim kabul olur mu.

Okudunuz mu?  Şafii Mezhebi Nedir?

Cevap: Gusül abdestinden sonra akla gelen vesvese yüzünden bir daha abdest almak şartmı

Darusselam
kuru yeriniz kalmışsa sadace kuru yeri yıkamanız yeterlidir. burnuna bir kere su vermekle farzı yerine getirmiş olursunuz.

Bu kategoride yer alan Cips yada kola gibi vücuda zararı da olabilecek gıdaları tüketmek doru mudur ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusül abdestinden sonra akla gelen vesvese yüzünden bir daha abdest almak şartmı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.