Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:10
sizden91
Abone

Gusülde burun içi ve makat

Gusülde burun içi ve makat

Bluelink
Gusul alırken arka makatımdan necaset geldi. Guslum kabul olurmu ? Birde gusülde burun içindeki hangi pislikler engel olur bu konuda çok zorlanıyorum ?


Cevap: Gusülde burun içi ve makat

Wakabayashi
Olabilir gelebilir kardeş necasette gelir,kanda gelir vücut hastaysa ya da fabrika bozulmaya yüz tutmuşsa,metobolizma çöküyorsa olur böyle şeyler ve gusle engel olmaz zira özürlü sayılırsınız zaten.

Okudunuz mu?  Peygamberimiz hangi savaşta kimi öldürmüştür?

Ha bilerek makatından bırakmışsan kusura bakma ama sen gusül almaya değil tuvalete gitmişsin tuvalette de gusıl alanı görmedim bişe diyemeyeceğim.

Burun içinde sümükten başka ne olabilir kardeş!ya sümük olur ya yara olur kabuk bağlar vs. Bu da gusle engel değildir.zira olmuşsada özürlü sayılırsınız zaten.

Okudunuz mu?  Bıyıkları Jiletle Kesmek Günah mıdır?

Ha burnunu deldirip içine bir şey takmışsan kusura bakma ama onun altını yıkama zahmetinede katlan bir zahmet deldirirken zahmet olmuyorda yıkanırken mi oluyor…


Cevap: Gusülde burun içi ve makat

Bluelink
Ancak ben hasta değildim tuvalette makatımı temizledim. Ancak guslederken tekrar geldi,bu özüre girer mi ki ?

Okudunuz mu?  Youtube'den Para Kazanmak Caiz mi?

Cevap: Gusülde burun içi ve makat

Wakabayashi
Bilerek yapmadıysanız bişe olmaz ki yine de özüre giriyor bilerek yapmadıysanız başka nasıl çıkacak demek ki bit sorun var bağırsaklarda olabilir kardeş insan dediğin ne ki kusurlu bir varlık


Wakabayashi
Bilerek yapmadıysanız bişe olmaz!-ki yine de özüre giriyor,bilerek yapmadıysanız…başka nasıl çıkacak.demek ki bir sorun var bağırsaklarda.olabilir kardeş insan dediğin ne ki kusurlu bir varlık.utanmana gerek yık.

Okudunuz mu?  Anne için dualar

Edit:imla

Noktalama yapmamışımda düzelttim.yanlış manalara geliyordu da.


gusulde burun tikanikligi, Gusulde burun temizliği

Bu kategoride yer alan Kul hakkı nedir? Kul hakkı ne anlama gelir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusülde burun içi ve makat Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.