Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:21
sizden09
Abone

Peygamber Efendimizin 4000 Sünnet ve Adapları Adlı Kitap

Peygamber Efendimizin 4000 Sünnet ve Adapları Adlı Kitap

Mü’min
Esselamu Aleykum Ve Rahmetullahi Ve Berekatuh

Arkdaşlar geçen günlerde "4.000 sünneti nerede bulabilirim kitap veya kaynak var mı?" diye sormuştum. "Peygamber Efendimizin 4000 Sünnet ve Adapları" adlı kitapta 4.000 sünnet varmış öyle bir cevap geldi. Sorum şu; yazarlar Ahmet Gültekin ve Nuri Dunay ve Ali Kara Adlı kişiler hazırlamış sanırım. Kişileri araştırdım biraz fakat kendilerine dair bir şey bulamadım.Bu kitaba güvenip alabilirmiyim? Ve kesin olarak 4.000 sünnet mi vardır yani 4.000 sünnetten fazlası yok mu? eğer 4.000 sünnetten fazla sünnet varsa ki var diye biliyorum;

Okudunuz mu?  Erkeğin dar pantolon giymesi caiz mi?

4000 sünnet-i seniyyeden fazla sünnet vardır. Bunlardan üç tanesini terk ediyorsam bana tabi olmayın.(Mahmud Efendi hz.)

bu 4000 sünnetten fazlasını birtek Mahmud efendi Hazretleri (K.S) mi biliyor?

Allah herkesden razı olsun 🙂


Cevap: Peygamber Efendimizin 4000 Sünnet ve Adapları Adlı Kitap

Şem’a
Kardeş sen kitapların içerisindeki sünnetler ile bazı alimlerin sözlerini aktarmaya onlarla meşgul olmayı bırak, her gün bir sünnet öğren ve yaşa.
Sana düşen budur.

Bu kategoride yer alan Kardeşimle benim derdim aynı çok zor durumdayız başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Peygamber Efendimizin 4000 Sünnet ve Adapları Adlı Kitap Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.