Anasayfa
6 Mayıs 2023, 3:59
sizden96
Abone

Gusül almam gerekiyor mu ?

Gusül almam gerekiyor mu ?

Banyiyen
Sabahları kalktığımda bazen tenasül uzvum kalkık olunca tuvalete gittigimde tuvalet yapmadan önce sıkıyorum akıntı varmı acaba rüyalandımmı diye sıktıgımda beyaz yapışkan bir sıvı geliyor nadir olarak kalkık olmadığında da oluyo ama kalkık olsa da olmasada çıkarken zevk olmuyo,fışkırarak çıkmıyo ben sıkarak çıkarıyorum.Bu sebepten dolayı çok fazla gusül aldım nolur cevaplayın gusül gerekiyor mu bu sabahta oldu oruçlu oldugumdan gusül de almak istemiyorum namazları da kaçırmak istemiyorum.

Okudunuz mu?  Ayağa halhal takmak günahmış doğrumudur?

Cevap: Gusül almam gerekiyor mu ?

Kloroplast
Yerinden koparak ve ileri doğru atılarak çıkmışsa menidir kardeşim.Kendini ileri doğru atıyorsa menidir.


Cevap: Gusül almam gerekiyor mu ?

Banyiyen
İleri doğru atıyosa derken ben kendım sıkarak cıkardım bide iç çamaşırda ıslaklık falan da yoktu yani sadece tuvalet öncesi sıktığımda beyaz yapışkan bir sıvı cıktı ileri doğru atılmamış oluyo sanırım.arkadaşlar bilen biri varsa cevap verebilirmi nolur gusül alıp almamam bu cevaba baglı oruclu gusül de almak istemyıorum bogazıma su falan kaççak diye

Okudunuz mu?  Recm yok demek küfür mü

Cevap: Gusül almam gerekiyor mu ?

mehmetukte
dayanamadım elimle meni cıkardım oruc bozuldumu kaza gerekıomu gunu gunune


AmiralBristol
İdrardan önce ve sonra idrar yolundan çeşitli sıvılar gelir. Rüyalanmadıysanız ve boşalmadıysanız bu sıvılar normaldir. Selam ve dua ile


arifselim
Oruçluyken isteyerek meniyi getirmek yani boşalmak orucu bozar ve bir gün kaza gerektirir. Meni ile meziyi karıştırmak nerdeyse mümkün değildir. Meni yoğun, beyazdır ve şehvetle fışkırarak çıkar. Mezi ise ince şeffaf ve yapışkandır. Geldiğini insan hissetmez bile.

Okudunuz mu?  Rabbenağfirli duası sonunda "Birahmetike yâ Erhamerrahimîn" demek

Banyiyen
Yalnız bu sıvıyı ben sıkarak çıkarıyorum ve beyazimsi yoğun ama fiskirarak cikmiyo

Bu kategoride yer alan Dışarıda Kur'an-ı Kerim buldum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusül almam gerekiyor mu ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.