Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:45
missa7-2
Abone

Guslümden emin olamadığım için namaz kılmıyorum

Guslümden emin olamadığım için namaz kılmıyorum

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum benim sorunumu oldugu gibi anlatacağım lütfen kusuruma bakmayin cunku dayanamiyorum. Ben okb hastasiyim yani takıntı hastaligi. Gusul konusunda oldukca vesveseler yasiyorum. Titreme oluyor şehvetten mi yoksa endise korku panik halinden mi bilemiyorum ayni zamanda panik atak da var. Abdestsiz namaz kilan kafir olir deniliyor. Guslumden emin olamadigim için namaz kilamiyorum. Yine gusül alirken titreme oldu şehvetten mi panikten mi anlamiyorum. Bir kez daha aldim . yine oldu. 3. Kez aldim yine oldu. Ben simdi Allah’a dua etsem Allah’im benim niyetim abdestsiz namaz kilmak kuran okumak degil. Bu vesveselerden kirtulmak eğer abdestim bozulduysa da senin katinda makbul olsun. Diye dua etsem bir sey olur mu? Ve eğer abdestim bozulduysa da ameller niyetlere gore oldugu için benim niyetim de bunlarin vesvese oldugu için bir sorun olur mu? Allah rızası için acil cevap

Ekleme yapmak istedigim bir durum var bayanim ve abdest aldiktan sonra da her an titreme oluyor gibi oluyor. Akinti geldiginde de vaajinal akinti mi meni mi mezi mi ayirt edemiyorum. Eger akinti az ise meni degildir diyebilir miyim? Meni çok mu gelir?

Okudunuz mu?  Şafii ve Hanefi Mezhebinde Okunan Kunut Duaları (Arapça Türkçe ve Anlamları)

Cevap: Guslümden emin olamadığım için namaz kılmıyorum

arifselim
Aleykum selam hanım kardeşim. Bu anlattıklarından dolayı sana zaten bir sorumluluk yoktur. Yani sen abdestini veya guslünü al ve ibadetlerini yap gerisini düşünme. Allah’ın sana helal kıldığı ve zorlaştırmadığı bir şeyi sen neden kendine zorlaştırıyorsun. Titremelerden cünüp olmazsın bunları önemseme. Meni öyle kolay kolay gelen bir şey değildir. Meni ancak orgazm halinde gelir.

Okudunuz mu?  Allahümme inni eselüke en tuhyiye kalbi bi nuri marifetike ebeden anlamı

Cevap: Guslümden emin olamadığım için namaz kılmıyorum

AmiralBristol
Şeytan sizi namazdan dinden soğutmaya çalışıyor. Vesveselere itibar etmeyin. Namaz sizi şeytandan korur. İbadete devam edin. Şeytan imanı olmayana gelmez. Selam ve dua ile

Bu kategoride yer alan Arapca fiil cümlesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Guslümden emin olamadığım için namaz kılmıyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.