Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:20
sizden8
Abone

Babam bizi sevmiyor

Babam bizi sevmiyor

Sahrasema
selâmün aleyküm ben 20 yaşındayım 3 kız kardeşi ve annem var babam biz kucuklukten beri bizi evden koyuyor bize iftira atıyor ve halamlari koruyor hep halamlar hep annemi bizi sevmediler Biz hiç kötü davranmadik hep iyi niyetli yaklastik ama onlar hep bir iftira ve kötü sözle bizi bastırdı babam calismaz evde butunngun yatar annem kardesim ben calisiyoriz babama eve bakiyoriz ve bunlari yaptigimiz halde sonunda babam bzii evden kovdu ve halamin oğlu sokak ortasında beni dövdü anneme el kaldırmaya çalıştı ve bunların hepsi ramazanda oldu iftarımızı acmamisz sahur yapmamisiz aç karnına oruç tut aç karnına ertesi gün oruç tut hep böyle oldu o gün polis çağırdik eve girmek için ama biz dökülürken sokaktan geçen herkes 4 kadına şiddet var diyip polis cagirmis ve 8 tane polis aracı gelmiş o gecyi ben hastanede babam ve hala oğlu karakolda geçirdi ve ben darp raporu aldım dava açtım 17 yasindaydim ozaman ama hiçbir şey olmadı dava geri çevrildi ve babamla 3 ay sonra bir şekilde barışık 3 sene geçti ve hala unutmuyor her ramazan evde kavga gürültü çıkarıyor dün kardeşimin eli kesildi onun yüzünden kavga ederken bana vurdu evde tam bir şiddet adete şeytan gibi bakiyor bize oruçlu oruçlu işkence çektiriyor küfür ediyor bizi evden koyuyor sürekli biz halama gittik barışma için ama kabul etmediler ablamin dugunu oldu olay çıkarıldı ve bosanalim diyor bosanmiyor napcaz bilmiyoruz bize yardımcı olun anneme beni aldatiyosun diye iftira lar atıyor lütfen bir dua varsa yardımcı olun bize

Okudunuz mu?  Başımıza Gelen Musibet Karşısında Nasıl Davranmalıyız

Cevap: Babam bizi sevmiyor

Sahrasema
lütfen bana yardım edin evden gitsek Peşimizi birakmaz ve babamızı çok sevmemize rağmen ondan nefret ettik


Cevap: Babam bizi sevmiyor

Biri121
Tabiki dua ederz ama basiniza gelenleri bu kadar ayrintili anltamak hiç doğru deil cunku basiniza gelenler ALLAH tandir hayir ve ser ALLAH tandir daha kisa ve ozele girmeden anlatin bunlari yoksa ALLAH ın kaza ve kaderini begenmemek gibi bir algi ortaya cikiyor.dualarimiz sizinle..

Okudunuz mu?  Bu bayramları kutlamakta günah olur mu ?

Cevap: Babam bizi sevmiyor

Ahmet28
Şüphesiz azap vardır. Ve bu insanlar azap görecektir. Moralini bozma mümkün olduğu kadar ibadetini yap. Allah’tan yardım iste. Çünkü Allah kulunun yardımına koşar. Dualarımız sizinle kardeşim.

Bu kategoride yer alan Kadının eşini boşama hakkı var mıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Babam bizi sevmiyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.