Anasayfa
3 Ekim 2023, 13:59
missa02
Abone

Eşcinsel olmanın günahı nedir

Eşcinsel olmanın günahı nedir

Kayıtsız Üye
eşcinsel olmanın günahı nedir cinsiyetini farklı göstererek internetten sohbet etmek sevgili olmak zinadan daha büyük günah mıdır böyle yalan söylemenin kul hakkı nasıl ödenir


Cevap: Eşcinsel olmanın günahı nedir

mum
İnsanları aldatmak en büyük günahlardandır. Sizin yaptığınızda hem yalan var hem aldatma var hem de islamın haram kıldığı eşcinsellik var.
Bundan daha büyük sadece bir günah var o da ŞİRK tir.

Okudunuz mu?  Allah bir kulunun günahını örttüyse tekrar o günahını açığa çıkarabilir mi

Yorum: Eşcinsel olmanın günahı nedir

Kayıtsız Üye
Ben anlamıyorum işte neden eşcinsel olmak dinimizde kınanıyor ve günah sayılıyor ? Allah’a karşı gelmek veya ona inanmamakla bir tutuluyor. Bir erkeğe bir başka erkeği sevebilir bence. Ben öyle yapıyorum yani günahkar mıyım ?


Yorum: Eşcinsel olmanın günahı nedir

Ensar
Dinimiz olan islamda bir erkeğin beraber olacağı sadece helal yolla olan kadındır. Allah cc başka veya kendi cinsi ile eş tutulmasını yasak tutmuştur.Bakın Allah cc bir ayetinde şöyle buyuruyor
Onda ‘sükun bulup durulmanız’ için, size kendi nefislerinizden eşler yaratması ve aranızda bir sevgi ve merhamet kılması da, O’nun ayetlerindendir. Şüphesiz bunda, düşünebilen bir kavim için gerçekten ayetler vardır. (Rum Suresi, 21)
Kuran da eş cinsellik tamamen kesin bir şekilde haram kılınmış ve yasaklanmıştır.Nitekin Hz Lut as kavmide bu çirkin fiillerinden dolayı helak olmuşlardır.

Okudunuz mu?  Cünüpken gusül alamayınca ne yapılır

Trans

Bu kategoride yer alan Gayri-Müslim bir ülkede çalışmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşcinsel olmanın günahı nedir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.