Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:21
sizden8
Abone

Namazdaki duaların sırası

Namazdaki duaların sırası

Güzelsorular
Arkadaslar namaz kilarken dualar varya onlari sirasiylami yoksa karisikmi okumak gerekir bide diyelim ne yapacagimizi karistirdik ne yapalim karistirmamak için yanimizda kagit olsa ondan baksak bide gusül abdestinde taharetde almis olurmuyuz


Cevap: Namazdaki duaların sırası

Nihat Erdem
Zammı sureler diyorsan onlar sünnettir. Yani sırasını karışıkta okuyabilirsin, namazın kabuldür. Ama sırasıyla okursan daha çok sevap kazanırsın. Sırasıyla okumak istiyorsan da biri sana okusun. Sen bakamazsın kağıda namaz içinde. Gusül abdestini taharette de alabilirsin, bir kovada da fark etmez. Yeter ki sen guslün farzlarını yerine getir.

Okudunuz mu?  Küfre düşme ihtimali üzerine iman tazelemek ve imanın varlığından şüphe etmek

Cevap: Namazdaki duaların sırası

Kayıtsız Üye
Gusul alirken orayi yikasak taharet almis olurmuyuz kagit derkende su yani 1 rekat bitti bak o yani her defasinda degil


Cevap: Namazdaki duaların sırası

Güzelsorular
kardeş sünnetten sonra baksak mesela


Güzelsorular
2 sünnet kıl sonra farza bak

Bu kategoride yer alan Erkeklerde gusülde kulak içini yıkamak farz mıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namazdaki duaların sırası Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.