Anasayfa
12 Ağustos 2022, 6:13
sizden09
Abone

Dinden mi çıktım? Dine nasıl geri dönülür?

Dinden mi çıktım? Dine nasıl geri dönülür?

Cömert Oğuz
Bir oyunda biri bana sövmüştü.
Ben ona: ‘Oruçlu değil misin?’ dedim.
O: ‘Artık değilim saol’ dedi küfrederek.
Ben de ona: ‘ Oruçlu değil misin kafir?’ dedim. Burda kafir demenin dinden çıktığını unutmuştum yazıyı yazdıktan sonra hemen dinden çıktığım aklıma geldi , hemen tövbe ettim , kelime-i şehadet getirdim.

Okudunuz mu?  Bir İlahi Habib Allah ResulAllah NebiAllah hafif zikirli bi ses

1) Dinden mi çıktım?
2) Dine geri dönmek için ne yapmalıyım?
3) Dine geri dönünce amellerim boşa gitmez değil mi?


Cevap: Dinden mi çıktım? Dine nasıl geri dönülür?

Camesss
Kardeşim çıktın mı çıkmadın mı gerçekten bilemiyorum Ama dine dönmek için senin yaptığın gibi samimi bir tövbe edip Kelime-i Şehadet getirmek lazımdır

Okudunuz mu?  Adet olmak istemiyorum

Cevap: Dinden mi çıktım? Dine nasıl geri dönülür?

islam934
Kişi eğer müslüman ise çıkmış olabilirsiniz, sen kafir dediğinde efendim dedi ise o da çıkmış olabilir gusül al iki rekat namaz kıl tecdidi iman duası et evli isen tecdidi nikah duasını da et amentü oku şehadet getir. Allâh affetsin.

Okudunuz mu?  Zuhr-i ahir evde kılınır mı

Nolur yardım edin

emre16
Ben tövbe hasa pis şeytana uydum sinirlendim Allah’a peygambere küfür ettim nolur kızmayın şeytana uydum namaz kılıyorum günlük Allah’a şükür 2 vakit garanti bazen diğerlerini de kılıyorum internette arattım kefereyim galiba şuanda dine geri giricem ne yapmam lazım yaptığım bütün sevaplar silindi mi nolur yardım edin ağlıcam çok mutsuzum her cumaya gidiyorum birden sinirime denk geldi nolur ne yapmam gerek

Okudunuz mu?  Gıyabi cenaze namazı

vel Fecr
şahadet getirin guslünüz yoksa gusül alın sonra hangi vakitteyseniz ordan başlayın namazlarınızı kılmaya. namazlardan sonra dua edin tevbe edin.
Allah tevvabtır.


elliniki
Eskiden Allah,peygamberler gibi dini kavramlar ile fazla dalga geçerdim mizah yapardım muhtemelen ergenliğin verdiği saçma aura yüzündendi fakat o günleri geride bıraktım ve ben nasıl bir insanmışım diye düşünüyorum. Şu günlerde imanım geri dönmeye başlasa da dinden çıktım mı çıkmadım mı bilmiyorum çıktıysam nasıl geri dönebilirim ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN.

Okudunuz mu?  Vird ne demek

misafir1
bu hususda tevbe etmiş ve kendinizi düzeltmişe benziyorsunuz. çevrenin etkisinde kalmanın veya o aura artık neyse, anlamsızlığını ve çirkinliğini idrak etmiş bulunuyorsunuz, tekrar böyle hatalara düşmeyin. acizliğimiz ve kul olduğumuz gerçeği inkar edemeyeceğimiz bir gerçekdir. hayatınızı da bunun etrafında şekillendirmeye bakın ve kendizi adım adım dilediğinizden ve ihtiyaçlarınızdan başlayarak düzeltmeye ve güzelleştirmeye bakın. islam güzellikdir temizlikdir, çirkinliklerin peşinde amaçsız faydasız koşmakdan beri olmakdır.

Okudunuz mu?  Gusül alırken Kelime-i Şahadet ve Bilmeden Mürted Olanın Guslü ?

geri dine donmek munkunmu, dinden cikan nasıl doner, dinden çıkınca nasıl geri dönülür

Bu kategoride yer alan Eski sevgilinin bedduası başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dinden mi çıktım? Dine nasıl geri dönülür? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.