Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:58
missa7-2
Abone

Rüyada uygunsuz şeyler görmek gusül gerektirir mi

Rüyada uygunsuz şeyler görmek gusül gerektirir mi

Kayıtsız Üye
Selamun ALeykum. Ben rüyamda sapıkça şeyler gördüm. bugün öğlen 13:00 gibi kalktım. Biraz dolandım ve telefonla oynadıktan sonra afedersiniz işemeye gittim . yaklaşık 1 saat sonra rüyamda sapıkça şeyler gördüğüm aklıma geldi ve donuma baktım herhangi bir ıslaklık falan yoktu. Ama içim rahat deil kurumuş olabilir diye.

Okudunuz mu?  Psişik güçler telekinezi, telepati, levitasyon gibi güçlerin İslam Dinine göre bir sakıncası var mıdır?

Cevap: Rüyada uygunsuz şeyler görmek gusül gerektirir mi

klav
Meni akmamışsa cenabet olmassın. Meninin kurumuş olabilieceğini biz tesbit etmeyeceğiz sanırım.Madem için rahat değil beş dakika banyoya girip temizlenmek zor olamasa gerek.


rüyada müstehcen şeyler görmek gusül gerektirir mi, rüyada uygunsuz şeyler görmek mumsema

Bu kategoride yer alan Hakkımı Helal Etmek İstemiyorum günah mıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada uygunsuz şeyler görmek gusül gerektirir mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.