Anasayfa
5 Şubat 2022, 16:50
sizden2
Abone

Rüyada heyecan gusül gerektirir mi?

Rüyada heyecan gusül gerektirir mi?

benx
Normalde ruyalandigimda kasilmalar olur hemen uyanirim ama bikac seferdir sadece bianlik bir heyecan oluyo rüyamda cinsel iliski vs gormuyorum normal bir rüyada birden heyecan oluyo ve bu beni supheye dusuruyor iki gun ust uste gusül aldigimda oldu ama zorlaniyorum bunun için gusül almali miyim?

Okudunuz mu?  İnternetten pdf kitap okumak caiz mi?

Cevap: Rüyada heyecan gusül gerektirir mi?

AmiralBristol
Meni gelmediği sürece gusül farz olmaz. Vesveseye kapılmamak lazım. Meni zevk vererek çıkar ve kuruduğu yerde tabaka halini alır.


heyecanlanmak gusül gerektirir mi

Bu kategoride yer alan Şafiiyim Otobüs,tren,uçak ile giderken namaz için kıble konusu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada heyecan gusül gerektirir mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.