Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:50
missa7-2
Abone

Alkolün tadına bakmak günah mı

Alkolün tadına bakmak günah mı

Kayıtsız Üye
Gittiğim otelde arkadaşım alkolsüz kokteyl istemiş bana tadına bak alkol var gibi dedi bende kokladım ney yok gibi geldi tadına baktığımda alkol tadı geldi neyapmam gerekiyor


Yorum: Alkolün tadına bakmak günah mı

arifselim
Alkolün tadına bilerek bakmak içmek gibi günahtır. Alkolün azı da çoğu da haramdır. Ayrıca içkili masaya oturmamak gerekir ve şüphelendiğin veya içerisinde alkol olma ihtimali bile olan şeylerden uzak durmak gerekir.

Okudunuz mu?  Öldükten sonra bilincimiz açık mı olacak?

icmeden ickinin tadina bakmak

Bu kategoride yer alan Emri bil maruf nehyi anil münker ile ilgili hikayeler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Alkolün tadına bakmak günah mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.