Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:28
missa0
Abone

Öldükten sonra bilincimiz açık mı olacak?

Öldükten sonra bilincimiz açık mı olacak?

Kayıtsız Üye
Öldükten sonra bilincimize ne olacak? Yok mu olacağız? Yoksa bilincimiz açık mı olacak?

Esselamün Aleyküm ve Rahmetullahi ve berekatühü,
Ölüm hadisesi sonrasında bilincimize(ruhumuza) ne olacak? Hiçbir şey hissetmeyip, karanlığın içinde yok mu olacağız? Yoksa bilincimiz açık mı olacak?

Okudunuz mu?  Ağaç dikerken okunacak dua

Şimdiden Allah Razı Olsun…


Yorum: Öldükten sonra bilincimiz açık mı olacak?

arifselim
Ve aleykumusselam ve Rahmetullahi ve berekatüh. Öldükten sonra beden bir şey hissetmez ama ruh bilincini kaybetmez. Ruh herşeyin farkında olur. Çevresinde olan biteni bilir ve duyar. Ölüm bir alem değişikliği olsa da bir yok olma değildir. Ölen bir insanın bedeni çürüyebilir ama insanın ruhu bilincini sürdürmeye devam eder.

Bu kategoride yer alan Namaz kılarken secde edeceğim yer uçtu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Öldükten sonra bilincimiz açık mı olacak? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.