Anasayfa
3 Eylül 2022, 23:29
sizden8
Abone

Domuz Etinin tadına bakmak haram mı

Domuz Etinin tadına bakmak haram mı

xgsxgsx445
Domuz Eti Haram fakat merak ediyorum. Tadına baksam çok büyük günah mı ?
Merhaba, Domuz eti heryerde görülüyor dizilerde marketlerde Türkiyede bile baya arttı. Haram olduğunu bildiğime ramen insan merak ediyor diğer etlerden farkı nedir nasıl tadı var… 16 yaşındayım ve merak ettiğimden bir kereliğine alıp enazından tadına bakmak istiyorum açıkcası fakat günah ne yapmalıyım ? tadını bilen var mı aranızda ? bu durumda olan

Okudunuz mu?  Referans ile torpil arasındaki fark nedir?

Yorum: Domuz Etinin tadına bakmak haram mı

Efdal
Haramlara dalmak böyle başlar…. merak edilir sonra şeytan devam ettirir….
Bir defa haram iş yapıp Rabbini kıracağına nefsini kır daha uygun daha hayırlı


Domuz eti haramdir

Bu kategoride yer alan İşlediğimiz günah yüzünden Allaha karşı mahçup olmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Domuz Etinin tadına bakmak haram mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.