Anasayfa
7 Mayıs 2021, 19:30
Nedir
Abone

Lezbiyenlik günah mıdır? Nedir?

Lezbiyenlik günah mıdır? Nedir?

Misafir123
Bir lezbiyen olmak günah mıdır?Yoksa bu konuda günahı olması için sadece hemcinsiyle birlikte olması mı onu günaha sokar?Yani kısacası bir lezbiyen hemcinsiyle o tip bir ilişki yaşamayıp Allah yolunda gitse genede günahkar mı olur?


Yorum: Lezbiyenlik günah mıdır? Nedir?

arifselim
Lezbiyenlik veya erkelerin birbirine yaklaşması olan lutilik aynı günahtır aynı şeydir. Kendi cinsi ile cinsel olarak bir araya gelmesi haramdır. Bunu yapmasa ve sadece buna özenti duysa buda elbette caiz değildir. Bir gün kendisini o günahı işlerken bulabilir. Bu haramların her türlüsünden ve düşüncelerinden sakınması gerekir. Allah yolunda giden bir insan elbette yinede hata işleyebilir ama bu hatalarını terketmelidir ve tövbe etmelidir.

Okudunuz mu?  Buğlem isminin anlamı

Lezbiyen

Bu kategoride yer alan Kelime i şehadet niçin söylenir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Lezbiyenlik günah mıdır? Nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.