Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:50
missa7
Abone

Çok günahım var 16 yaşındayım

Çok günahım var 16 yaşındayım

Kayıtsız Üye
Her zaman canım sıkıldıgında yada evde yalnız kaldıgımda müstehcen görüntüler izliyorum bir anlık şeytana uyup . her zaman da pişman oluyorum ne yapmam lazım şehvetlendiğimde kendimi durduramıyorum , O’nun 99 isminden hangisini zikredeyim kötü şeyleri görüp hissime maglup olunca ?

Okudunuz mu?  Peygamber efendimizin aile içi ilşkiler ile ilgili öğütleri

Yorum: Çok günahım var 16 yaşındayım

arifselim
Yalnız kaldığında mutlaka kendini faydalı işlerle meşgul et. Boş zamanlar bırakma sürekli bir uğraşı içerisinde ol. Esmaül hüsnanın tamamını okuayabilirsin bunun sana Allah’ın izniyle faydası olur.

Bu kategoride yer alan 5 vakit namazı kıldığım halde arada günah işliyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çok günahım var 16 yaşındayım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.